Shopify shops die enorm verkopen?

Van concept tot conversie

Van concept tot conversie, van groot tot klein en van B-to-C tot B-to-B. Wij bouwen webshops waar klanten voor in de rij staan. Als ondernemer wil je namelijk een online shop die verkoopt. Een shop waar klanten terugkerende klanten worden.

Inmiddels hebben wij de laatste jaren zo’n 20 online shops gerealiseerd en hebben we een eigen webshop van nul tot marktleider opgebouwd. Hierdoor hebben we een schat aan ervaring opgedaan en hebben alle fouten ook al een keer gemaakt ;-) Bovendien geloven wij dat onze blend van Creative, Tech en Performance merken, marketeers en ondernemers op het gebied van e-commerce echt kan laten vliegen.

SHOPIFY IS ENORM

Omdat techniek vooral voor je moet werken bouwen wij onze shops met Shopify, het grootste e-commerce platform ter wereld. Shopify werkt met templates of kunnen wij helemaal naar wens vanaf nul voor je opbouwen en designen. Verder biedt Shopify de volgende voordelen:

  • - Veiligheid
  • - Snelheid
  • - Betrouwbaarheid
  • - Schaalbaarheid
  • - Multichannel

“Let's cut to the case...”

Eric Beekman

Managing Director

Als Shopify partner heeft EnoRm. toegang tot alle ins en outs. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen en hoe we jouw webshop kunnen bouwen, migreren of laten groeien? Neem contact op.